Deputetja britanike përlot parlamentin: Për bebin tim që nuk jetoi qoftë një ditë!

Të gjithë i mbushën sytë me lot në parlamentin britanik. Deputetja e partisë së Punës bëri një rrëfim prekës në parlament gjatë fjalimit që po mbante ku tregoi se sa shumë e vuante humbje ne fëmijës së saj, që lindi e pajetë.Zëri i Sharon Hogson filloi të dridhej teksa fliste, ndërsa shpjegoi se çfarë ndodhi me foshnjën e saj të tretë Lucy. Ajo lindi por e pajetë në këtë botë.“Kanë kaluar disa vite, por ende e..Shtyp rreklamen me poshte per te degjuar dhe shikuar videon!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*